En plakat er et oppslag, oftest med informasjon eller reklame. Plakaten skal vekke oppmerksomhet og kunne sees tydelig på avstand. Den er derfor visuelt gjennomarbeidet med enkle former og sterke farger. Plakaten kan enten være tegnet eller malt eller trykt i flere eksemplarer.
En god plakat er lett å få øye på, men også tydelig og informativ. Ved å fange blikket til forbipasserende egner en plakat seg svært godt til markedsføring. Eksempel på aktører som bruker plakater i markedsføring er: konsertarrangører, events, skoler, arrangementer, festivaler, messer, presentasjoner, seminarer og andre tilstelninger.

Vi kan levere plakater i alle slags størrelser og på flere forskjellige typer materialer. Vi har spesialisert oss på storformat digitale printere, og kan dermed printe plakater i både store og små formater. Plakatene kan printes på papir, lerret, kartong, pvc, kapa, foamboard og mange flere typer materialer.

Trykk på canvas brukes ofte til dekor av hjem, i gallerier eller i kontorlokaler. Det er også ideelt for reproduksjon av malerier og kunstverk. Vi spenner lerretet på blindramme for å presentere ditt motiv på best mulig måte.

Under har vi forsøkt å samle noen av våre mest populære  standardformater for plakater.

Format Bredde Høyde
A3 297 mm 420 mm
A2 420 mm 594 mm
A1 594 mm 841 mm
50 x 70 50 cm 70 cm
70 x 100 70 cm 100 cm
100 x 100 100 cm 100 cm
100 x 140 100 cm 140 cm

 

Kontakt oss gjennom skjemaet under for å være sikker på at du får den beste løsningen for deg!


 

Kontaktskjema:

Navn*:

Telefon*:

E-post*:

Emne*:

Beskrivelse*: