På en messe har du en unik mulighet til å eksponere deg. Vi kan hjelpe deg med å produsere alt innen messeutstyr: display, roll-up, messedisker, messevegger og utstillingsvegger, bannere og heldekkende print. Vi kan hjelpe deg med komplett messeutstyr fra idè til utforming.

Messevegger – en sikker vinner

Ser en bort fra roll-up, så er disse messeveggene en sikker vinner om du skal vise hva du står for. Vi leverer messevegger i mange ulike varianter. Felles for dem alle er at de er svært enkle å sette opp og det er en rimelig investering i egen merkevarebygging.

Roll-up – en tidløs klassiker

Roll-up har vært mye brukt på messer, men det ikke bare der en roll up er en effektiv markedsføring. Siden det er enkelt å trekke opp og plassere, er det nesten uante muligheter med roll-up som profileringsprodukt. De finnes i alle størrelser og har både muligheter for tosidig dekor, roterenede budskap, eller store bredder.

Stoffbannere til ute- og innebruk

Bannere i polyesterduk passer like bra til messebruk som en del av din eksponering ute i det daglige. Det gir et fantastisk resultat når vi gjengir dine bilder, eller logo på dette underlaget.


Kontakt oss gjennom skjemaet under for å være sikker på at du får den beste løsningen for deg!

Kontaktskjema: