De fleste butikker har en gatebukk utenfor lokalet for å presentere et budskap til forbipasserende. Det er en rimelig og meget effektiv måte å markedsføre seg på. Et tilbud presentert på en gatebukk kan få kunder inn i butikken og gi et betydelig mersalg. Plakatene kan enkelt byttes ut ved nye produkter og kampanjer.

Rammer har svært lang levetid og kan brukes i lang tid for å vise meldinger. Nesten alle gatebukker har en gjennomsiktig plexiglass plate foran motivet som beskytter plakat fra regn og skader, og en magnetstripe på plastakrylen holde plakaten.

Det er viktig å kjøpe riktig gatebukk til ditt behov. Vi har gatebukker tilpasset forskjellige miljø, enten du trenger en enklere gatebukk som Gatebukk Standard, Gatebukk Wind Line, Gatebukk Buet med logofelt,Gatebukk Krittavle eller megler/visningsbukk.

Hos oss får du trykte plakater i alle størrelser og formater. Velg mellom papir eller PVC.

Til utendørs bruk anbefaler vi plakater med trykk på PVC fordi dette materialet tåler vann og hard bruk, samtidig som det er meget prisgunstig.

Plakater med trykk på papir er vårt mest prisgunstige alternativ. Disse plakatene har en høy kvalitet på trykk, farge og bilde gjengivelse.


Kontaktskjema:

  Summary
  product image
  Author Rating
  1star1star1star1star1star
  Aggregate Rating
  5 based on 2 votes
  Brand Name
  Foliexperten
  Product Name
  Gatebukk
  Price
  NOK fra 450
  Product Availability
  Available in Stock