Forside » A Sign Makers Blog » Fjerne klistremerker på bil

Fjerne klistremerker på bil

Fjerne folie fra bil
Fjerne folie fra bil

Fjerne klistremerker på bil ? Dette er et spørsmål som vi hører fra nesten hver kunde som spør om bilfoliering. Bekymringen er: Om folien eller klistremerker/bokstaver er lett å fjerne? Svaret er: JA.

Hvis bilen har blitt foliert med en høykvalitets bilfolie er fjerningen veldig enkelt. Alt som trengs er en varmekilde, fortrinnsvis en varmepistol, litt erfaring og mye tålmodighet.

Høy kvalitet på folie laget av Avery og 3M er designet for å la ingen limrester være igjen under fjerning. Det er imidlertid viktig å huske på at begge disse merkene produserer mange forskjellige vinyler der noen har veldig sterkt lim og er ikke designet for bilfoliering, å velge rett vinyl er svært viktig.

Fjerningen av folien er også viktig. Folien må varmes opp for å oppnå en viss temperatur og trekkes langsomt tilbake i en 45 graders vinkel. Ved hjelp av begge hender med fingrene spred åpne slik at de kommer i kontakt med mest av overflaten av folien mens det trekkes tilbake. Ikke riv filmen. Hvis folien har vært på kjøretøyet i mer enn 3 år så er det en sjanse for at folien sitter veldig godt og er mye vanskeligere å fjerne. En helfoliering uten laminat er også svært vanskelig å fjerne.

Dessuten er det svært viktig å sørge at din folie ikke er innsatt med bruk av primer. Det er en tanke av gammel skole at bruk av 3M Primer 94 på kantene er nødvendig å forsegle vinyl for å unngå separasjon og vann får under filmen. Dette er ikke sant, hvis montøren tar hans / hennes tid og de nødvendige skritt for å forberede overflaten, installere vinyl riktig og utfører kravene etter montering, så det er absolutt ikke nødvendig å bruke en primer.

Fjerne en bilfolie der en primer har blitt brukt på kantene er et mareritt …

Bruk av primer er som å jukse på en test, slik at du kan få en ståkarakter. Det er viktig å huske på at Primer 94 er nødvendig under innpakning båter og andre vann håndverk.

Å konkludere om og når en folie er montert riktig vil ikke bare gi bilen din et unikt utseende, men vil også beskytte bilens originale lakk i en høyere grad.

Vi håper denne artikkelen svarer på dine spørsmål om å fjerne folien eller klistremerker på bil.

Ønsker du nye klistremerker på bilen din? Ta en titt her http://www.foliexperten.no/klistremerker/

Trenger du mer hjelp for å fjerne folie på bilen? Ta kontakt med oss.
[contact-form-7 404 "Not Found"]