Foliexperten har hele produksjonen i eget hus fra design til ferdig montert bilfolie!

Bildekor er ofte den beste måten for et firma å profilere seg på. Vi produserer bildekor av alle slag, også på lastebil og buss. FolieXperten leverer alt av bilfoliering, fra små dekor og logoelementer til helfoliering av bil. Vi sørger for effektiv firmaprofilering, og hjelper privatkunder som ønsker det lille ekstra. Kan også fjernes folie på bil.
1.Design av bildekor:

Vi kan hjelpe deg med design av bildekor tilpasset din bil og det budskapet du ønsker å kommunisere. Vi har gode kunnskaper og lang erfaring i design av bildekor, og vil i samarbeid med deg kunne utarbeide et design som passer til ditt behov for reklame på bil.

2. Produksjon:

Når designet er godkjent og vi har blitt enige om materialbruk (foliefarger og typer), går folien til produksjon. Produksjonen består av enten print på folie, eller konturskårede elementer i gjennomfarget folie. Foliexperten har et bredt utvalgt av foliefarger og varianter som skal passe de fleste design.

3. Montering:

Etter produksjonen er gjennomført er vi klare for å montere bilfolien. Her er det viktig å avklimatisere bilen. Vi ønsker derfor å få bilen inn til oss dagen før montering. Bilen skal leveres rengjort inn til oss. Vasker dere bilen i vaskemaskin før overlevering bør det brukes vanlig standard vask (uten polering). Etter montasje bør folien herde i 24 timer for best mulig resultat.


Kontakt oss gjennom skjemaet under for å være sikker på at du får den beste løsningen for deg!

Eller send e-post direkte til oss:

Kontaktskjema:


  Nyttige linker:
  Summary
  product image
  Author Rating
  1star1star1star1star1star
  Aggregate Rating
  4.5 based on 13 votes
  Brand Name
  Foliexperten
  Product Name
  Bildekor
  Price
  fra NOK fra 500
  Product Availability
  Available in Stock