Heisann,

Ønsker å sende dere litt info om trykksaker/oss. Vi ønsker å kunne tilby bedrifter trykksaker til konkurransedyktige priser og god kvalitet.

Hvem er vi ?

Vi har bred kompetanse og lang erfaring med store og små prosjekter. Vi ønsker å gi våre kunder et bredt tilbud av tjenester og fremstår som en fleksibel og pålitelig samarbeidspartner innen print og dekor, for private og bedrifter.

Med bred kompetanse og kostnadseffektive rammebetingelser, er FolieXperten en sentral aktør i markedet. Vi er en virksomhet med kapasitet til å utføre både små og store prosjekter, og ønsker å formidle et godt og variert tilbud av tjenester. I et konkurransedyktig marked, er vår fremste målsetting å utføre ulike typer arbeid med god kvalitet og fornuftig pris.

Produkter vi kan levere:

Bildekor
Vindusdekor
Klistremerker
Rollup
Banner
Plakater
Fototapet
Skilt og dekor
Gatebukk
Messeutstyr

HVA GJØR VI?

Vårt Arbeidsområde omfatter alt innen print og dekor. Vår kundegruppe omfatter både privat og offentlig sektor, enkeltpersoner, private bedrifter, næringslivskunder og kommunale foretak.
Less mer...

HVA KAN DU FORVENTE AV OSS?

Som kunde hos oss kan du forvente deg profesjonelle og erfarne arbeidere som har kunden i fokus.

Vi anser oss selv som svært fleksible, både når det kommer til arbeidstid, arbeidsområder og løsninger for kundene.

Vi er en løsningsorientert bedrift. Det er viktig for oss som bedrift å løse problemer og møte utfordringer i et oppdrag/jobb.

Med vennlig hilsen/best regards,

Trykkeri Oslo

Tel:      968 48 036
Epost: post@foliexperten.no
Web:   www.foliexperten.no

Denne markedsføringen er ment for bedriften. Markedsføringsloven § 15 tillater å sende markedsføring rettet mot bedrifter. Dersom denne adressen ikke benyttes ifm. virksomhet eller kan oppfattes som generisk, vennligst gi oss en tilbakemelding. Ønsker du ikke å motta markedsføring fra oss kan du melde deg av her.